موضوعات
دوستان
برچسب ها
دیگر موارد
|
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
ازدواج آسمانی... دیدم که در عرش شور و شوق برپاست برپاگر این بزم شرف ذات خداست گفتم به خرد چه اتفاق افتاده
گفتا که عروسی علی و زهراست... سالروز ازدواج حضرت علی (ع) وحضرت زهرا (س) مبارک باد...
برچسبها: ازدواج آسمانی
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
به یادمن باش...
موضوعات مرتبط: علمی-مطالب جذاب و خواندنی
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
انگور تنظیم کننده قند و کنترل کننده فشار خونبیان زارعیان متخصص تغذیه در مورد فواید انگور گفت: این میوه دارای مقادیری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. وی با اشاره به اینکه این میوه برای درمان بیماری های یبوست، عوارض روماتیسم، کم خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند است، افزود: انگور، پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند و در کنترل فشار خون موثر است. این متخصص تغذیه با بیان اینکه انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است، اظهار کرد: این میوه به دلیل داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون (نقرس) مناسب و سازگار است. این متخصص تغذیه انگور را مقوی و مغذی خواند و افزود: این میوه ترشحات غدد کبد را زیاد می کند و مواد سوخته را از بدن دفع کرده و در کودکان باعث رفع نرمی استخوان می شود. زارعیان با اعلام اینکه انگور هم چاق کننده است و هم لاغر کننده، اضافه کرد: انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند می توانند از انگور بهره زیادی ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنند. وی با اشاره به اینکه انگور یکی از میوه های ضد سرطانی شناخته شده و این به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است، افزود: افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند به مقدار زیادی انگور مصرف کنند. زارعیان با بیان اینکه برگ این میوه مقوی و قابض و دم کرده آن فوائد زیادی دارد، خاطرنشان کرد: آب غوره نیز در رفع ورم مخاط لثه و دهان و سرکه حاصل از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی ها بکار می رود. این متخصص تغذیه یادآور شد: دانه های خشک انگور، صفرا و بلغم را دفع و خستگی را رفع و حالت انبساط به وجود می آورد. انگور و برگ و شیره و دانه های خشک شده و دانه های نارس(غوره) و دانه تخمیر شده (سرکه) در همه حال مصرف غذایی دارند. منبع:سایت بنارسیتی
موضوعات مرتبط: علمی-خواص میوه و سبزیجات
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
چرا باید فلش مموری را Safe to Remove کنیم؟!
وقتی یک فلش USB را به کامپیوتر متصل می کنید و روی
آن چیزی کپی می کنید، درواقع ممکن است قسمتی از اطلاعات مربوط به این نقل و
انتقال داده ها روی RAM کامپیوتر ذخیره شود که با Safe to Remove کردن،
شما درواقع به سیستم می گویید دیگر نیازی به اطلاعات روی رم نیست و سیستم
با پاک کردن این اطلاعات، اجازه می دهد تا فلش تان را از کامپیوتر جدا
کنید. البته می توان تنظیماتی را انجام داد تا برای جداکردن فلش کامپیوتر، نیازی به Safe to Remove نباشد. برای این کار My Computer را باز کنید و روی آیکون فلش تان راست کلیک کنید و وارد Properties شوید. در تب Hardware، روی Change Settings کلیک کنید تا وارد پنجره دیگری شوید. در این قسمت اگر تیک Enable write caching on the device را بردارید، دیگر برای جداکردن فلش از کامپیوتر، نیازی به Safe to Remove کردن آن ندارید. با این کار در حقیقت نوشتن و خواندن اطلاعات روی فلش تان با پرفورمنس پایین تری انجام خواهد شد، ولی این افت کیفیت به قدری نامحسوس است که می توان آن را نادیده گرفت و گفت در عمل هیچ تغییری احساس نخواهید کرد. ارسالی از مرکز کامپیوتری تکنوسیستم ( حمید رضا صدیق ) منبع:سایت بنارسیتی
موضوعات مرتبط: علمی-مطالب جذاب و خواندنی، علمی-آیا میدانید که ...
.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::. |
درباره وبگاه
![]() این سایت واسه اوناییه که دوست دارن از هر شاخه علم یه چیزی یاد بگیرن. ما رو از نظراتتون بی نصیب نگذارید. یا حق... (اللهم صلّ علي محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم) آرشیو مطالب
آخرین مطالب
|